Strek je benen voor KWF!

Algemeen

BEMMEL - Maandag 10 april (2e Paasdag) is er een wandeltocht voor jong en oud met start en finish bij Sportclub Bemmel. Alle opbrengst van de inschrijfkosten gaat naar KWF Kankerbestrijding.  

Na een dag bibberen en lekkers verkopen op de kerstmarkt én een succesvolle benefietavond hebben de dames van Bemmelse Bluf al behoorlijk wat geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Maar als je dacht dat dit genoeg was, heb je het goed mis. Dit voorjaar organiseren ze graag nog een activiteit onder de vlag van Alpe d’Huzes. Want er is nooit genoeg geld voor wetenschappelijk onderzoek naar (de genezing van) kanker. 

Wandel mee voor het goede doel 

Op 2e paasdag hebben de dames een wandeltocht georganiseerd rondom het mooie Bemmel. De start en finish is bij Sportclub Bemmel (Ressensestraat 30b, Ressen). Het is mogelijk om tussen 13.00 en 14.00 uur te starten. De finish is uiterlijk om 16.30 uur. Als afstand kun je kiezen tussen 6 of 10 kilometer. Wil je met je gezin wandelen? Doen! Kinderen (en andere liefhebbers) kunnen de wandeling als puzzeltocht lopen. Tijdens de wandeling zorgt de organisatie voor wat lekkers. Dus sla die meubelboulevard een jaartje over en maak een gezellige en gezonde wandeling! 

Inschrijven en losse donaties 

Het is fijn als je je vantevoren inschrijft voor de wandeltocht zodat we een schatting hebben van het aantal deelnemers. Dat kan eenvoudig via een berichtje aan bemmelsebluf@gmail.com. Inschrijfkosten voor kinderen tot 12 jaar zijn een euro. Voor deelnemers ouder dan 12 zijn de kosten vijf euro. Na afloop krijgen kinderen een attentie. Alle opbrengst van het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar het KWF! 

Wil je doneren, maar past een wandeling niet bij jou? Ga dan naar www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/bemmelsebluf/alpe-dhuzes en bepaal zelf het bedrag van je donatie.