Afbeelding

Jubileumfeest zestig jaar tennis in Bemmel

Algemeen

BEMMEL - ‘Boeien en verbinden’, dat is hét motto van TC Bemmel.
Heb jij ooit bij ons getennist, tennis je nu bij ons of wil je bij ons komen tennissen? Dan nodigen we je van harte uit op onze jubileumfeestdag op zaterdag 25 maart. De hele dag is er van alles te beleven op onze club.

“Vind je het leuk om te kijken naar tennis of wil je zelf een balletje slaan? Tussen 13.00 en 15.00 uur kan dit allemaal. Kinderen kunnen op de minitennisbaan kennismaken met tennis, maar zij kunnen zich ook vermaken met andere leuke activiteiten zoals een stormbaan en springkussen. Houd onze jubileumpagina in de gaten voor lidmaatschapsacties.

Receptie voor 
leden en oud-leden

Natuurlijk willen we ook met alle leden en oud-leden van 14.30 tot 16.30 uur proosten op dit 60-jarig jubileum. Een tijd om herinneringen op te halen, bijvoorbeeld bij de fotowand. Even bijpraten met tennismaatjes kan natuurlijk ook. Kinderen kunnen zich vermaken op de minitennisbaan, de stormbaan, het springkussen of zich feestelijk laten schminken.

BBQ met feestavond

We sluiten het jubileumfeest af met om 17.30 uur een BBQ en feestavond voor alle leden en oud-leden. De voetjes gaan van de vloer met swingende muziek van nu tot 60 jaar geleden. Aanmelden voor de BBQ kan via onderstaande website. Aanmelden voor de feestavond is niet nodig.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons jubileumfeest of over TC Bemmel, de tennisclub in Bemmel voor jong en oud, prestatief of recreatief? Kijk op onze speciale jubileumpagina: www.tennisclubbemmel.nl/jubileum.