Beleef Sint-Jozef Lent tijdens de infodag!

LENT - Op vrijdag 24 maart is het infodag bij Sint-Jozef, Lent. Bezoekers en belangstellende van jong en oud zijn van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met de zorg die op deze prachtige locatie van RijnWaal Zorggroep wordt aangeboden.

Aan de hand van ruim 10 kraampjes rondom en in het gebouw informeren wij u over ons zorgaanbod, zoals wonen met zorg en huren met zorg. Doe mee aan diverse spellen en bewegingsactiviteiten die door onze dagbesteding en team Welzijn worden aangeboden. Onze collega’s vertellen u graag meer over ons aanbod op het gebied van welzijn en dagbesteding. Ervaar onze accommodatie door onder andere een zorgappartement te bezoeken en onze faciliteiten te bekijken.

Enthousiast geworden over de zorg? Onze collega’s van werken en opleidingen zijn ook aanwezig! Maak gerust een praatje om de mogelijkheden te bespreken op het gebied van werken, leren, stages en vrijwilligerswerk.

Proef onze gasvrijheid onder het genot van diverse hapjes en drankjes. U bent vrijdag 24 maart van 14.00 tot 18.00 uur van harte welkom.
St. Jozef, Lent, Lentse Schoolstraat 29, Lent