Reünietoernooi BC Gendt

Algemeen

GENDT - Herinner je nog die gezellige avonden in de sporthal, waar de spelers van BC Gendt, samen fanatiek badminton speelden en naderhand gezellig met elkaar napraatten? Ze willen graag die tijden herleven en daarom is er een reünietoernooi badminton!

“Op woensdag 19 april houden we een badmintonavond, waarbij jullie het racket weer in de hand kunnen nemen en de shuttle over het net slaan.” Het evenement vindt plaats in sporthal Walburgen van 19.30 tot 22.30 uur. Of je nu een beginnende of gevorderde speler bent, iedereen is welkom om mee te doen en zijn of haar vaardigheden te tonen en weer van een gezellig avondje badminton te genieten.

“We zorgen voor rackets en shuttles, dus je hoeft alleen maar je sportkleding en sportschoenen mee te nemen. Natuurlijk mag je ook je eigen racket meenemen als je dat prettiger vindt.
Na afloop van de badmintonavond nodigen we jullie uit om samen nog gezellig een drankje te drinken en bij te praten. Zo kunnen we samen herinneringen aan onze badmintontijd ophalen en elkaar weer terug zien en wie weet kunnen we jullie weer zo enthousiast maken om opnieuw te beginnen met badminton.

Laat ons weten of je erbij bent en met hoeveel personen je komt, zodat we een idee hebben van de opkomst. We hopen jullie allemaal te zien op dinsdag 19 april om 19.30 uur in Sporthal Walburgen!’, aldus Ilse van der Westen, secretaris BC Gendt; 06-13155190; info@bcgendt.nl.