Afbeelding

Bemmelse Paardendagen zoekt ondersteuning

Algemeen

BEMMEL - Al vele jaren wordt er in Bemmel een Ponymarkt en een Kortebaandraverij georganiseerd. Wij noemen dit de Bemmelse Paardendagen. Met veel enthousiasme organiseren wij voor Bemmel deze activiteiten. De activiteiten zijn veelal aan het eind van de vakantie en vallen samen met de Kermis. 

Het is inmiddels traditie om elkaar tijdens deze dagen weer te kunnen ontmoeten. Op maandag de Ponymarkt dan de kermis en daarna blijven hangen bij Het Wapen. Op de dinsdag de Buitenzorg Kortebaandraverij .

Om de Bemmelse Paardendagen te kunnen blijven organiseren zoeken wij ondersteuning. Met meer handjes kunnen we het beter regelen. Zowel in het bestuurswerk als tijdens de dagen zouden wij graag support krijgen. Vele handen maken nu eenmaal licht werk. Dat geldt ook zeker hiervoor. Met meer mensen is het makkelijker, sneller en verminderd het de inspanning voor ons allemaal.

“Wij zoeken ondersteuning in het bestuur voor de organisatie van de Bemmelse Paardendagen. Heb je iets met paarden of vindt je het gewoon leuk activiteiten te organiseren in Bemmel en wil je meehelpen met de organisatie, meld je dan aan. Wie wil ons helpen en meewerken aan het in stand houden van deze tradities!
Wij hebben er zin in. U ook!! Meer informatie kun je krijgen bij Cor Grasmeijer, voorzitter, telefonisch bereikbaar onder nummer 0651608051. Daar kun je je ook melden voor de ondersteuning.”