Een foto uit 2019 toen Peter en Harrie samen poffertjes bakten.
Een foto uit 2019 toen Peter en Harrie samen poffertjes bakten. Foto: Lian Steenhof

Poffertjes en Koorzang in Angeren

Algemeen

ANGEREN  - Op zondag 2 april is het weer Lentekriebels in Angeren. Op het kerkplein worden dan poffertjes gebakken. En in de kerk zullen twee koren een Benefietconcert geven. ‘Schip Ahoy’ uit Angeren treedt om 13.00 uur op en om ongeveer 15.00 uur kunt u genieten van ‘De Notenkrakers uit Gendt. 

Na afloop van hun optredens, wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Op het kerkplein is er nog veel meer: Er staan kramen met koffie, thee, limonade en gebak, gemaakt door vrijwilligers van meerdere protestantse kerken in de regio. Behalve Angeren zijn dat Bemmel, Gendt, Lent, Oosterhout en Ressen.

Ook is er een hobbykraam waar zelfgemaakte artikelen verkocht worden, een boekenkraam met LP’s en een kraam met bloemstukjes en plantjes. Ook wordt er nog een loterij gehouden met prijzen, die door verschillende mensen beschikbaar zijn gesteld.

De gehele opbrengst komt ten goede aan het goede doel van de kerken. Dat doel is een project van ‘Kerk in Actie’, dat door de kerken nu al voor het derde jaar gesteund wordt. Het is een project in Oeganda(Afrika): ‘Nieuwe kansen voor straatkinderen’. 

“Als u meer over dit project wilt lezen, kunt u het vinden op www.kerkinactie.nl onder Projecten. Kom ook naar het kerkplein in Angeren op 2 april en neem vooral contant geld mee! En steun ons goede doel!”