Nog 74 dagen te gaan.
Nog 74 dagen te gaan. Foto: Ontwerp: Myrthe Bult

Vlaggenverkoop in De Brink

Algemeen

HUISSEN - Dat de Zilverkamp op 10 juni feest viert, zal inmiddels wel bekend zijn. Maar bij het feest hoort ook een feestelijke versiering. Daarom gaat het Comité 50 Jaar Zilverkamp het hart van de wijk feestelijk versieren met vlaggen.

Op elke lichtmast bij het scholencomplex aan het Ot & Sienpad en rond het winkelcentrum De Brink, wordt een driewegvlaghouder geplaatst. Daarin komen feestelijke vlaggen, een met het logo en twee confettivlaggen. Dat belooft een feestelijke aanblik te worden.
Zelf kun je ook bijdragen aan de feestvreugde door op 10 juni, zelf ook een vlag op te hangen. Dat kan natuurlijk de nationale driekleur zijn, maar je kunt ook je eigen logovlag ophangen.
Op zaterdag 1 april (geen grap) kun je in het winkelcentrum De Brink nog eenmalig profiteren van de subsidie door een vlag tegen een gereduceerd tarief te kopen. “Wij geven dan een korting van tien euro op een afgewerkte fullcolour logovlag met een afmeting van 90x120 cm, (dus van 25,- voor 15,- euro).  Na 1 april geldt het volle bedrag. Je kunt je vlag ook bestellen via een berichtje met naam en telefoonnummer naar: zilverkamp50@gmail.com. Je betaalt pas bij aflevering.