(foto: Zebra Fotostudio's)
(foto: Zebra Fotostudio's) Foto: Zebra Fotostudio's

Nieuwe haardenshowroom van Home Garden Shop

GENDT - Sanitair, tegel- en haardenspecialist Home Garden Shop gaat een nieuwe haardenshowroom bouwen. Dit betekent dat – na komende zomer – twee showrooms worden samengevoegd in één pand. Wij zijn al druk bezig met de verbouwing. Alle haarden die Home Garden Shop aanbiedt, zijn na komende zomer terug te vinden in het pand waar momenteel de sanitair- en tegelafdeling te vinden is. Namelijk op Biezenkamp 2 te Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen). 

Home Garden Shop gaat ook volop verduurzamen. Het pand wordt gerenoveerd, geïsoleerd én uitgebreid. Er wordt een nieuwe hal aangebouwd, zodat er extra vierkante meters worden gewonnen voor het magazijn en de nieuwe haardentoonzaal. Daarnaast biedt de samenvoeging van de afdelingen een stuk gemak voor ons, maar met name voor de klant. Alles in één pand.

In de nieuwe haardenshowroom zullen de nieuwste modellen van de bekende gas-, hout-, pellet- en elektrische haarden te vinden zijn. De aangeboden haarden zijn van topmerken zoals DRU, Bellfires, Barbas, British Fires, Charnwood, Wanders, Edilkamin, Kalfire en Duroflame. 

In de huidige haardenshowroom zijn nog vele showroommodellen die verkocht worden met extreme kortingen. Een deel hiervan is te zien op www.homegardenshop.nl onder het kopje ‘Koopjeshoek’. "U vindt hier ook showroommodellen van onze sanitair afdeling. Voel u welkom om de ‘Koopjeshoek’ online te bezoeken. Ook bent u van harte welkom om alle overige modellen te bekijken in onze showroom in Gendt. Profiteer nu van de extreem hoge showroom kortingen. Wij zien u graag!" www.homegardenshop.nl