(foto: Clemens Rikken/Bicycling Magazine)
(foto: Clemens Rikken/Bicycling Magazine) Foto: Clemens Rikken/Bicycling Magazine

La Primavera in ons mooie Lingewaard

HUISSEN - La Primavera is niet echt een Lingewaardse uitdrukking, maar wel eentje die ontzettend mooi klinkt. Het betekent namelijk De Lente, een jaargetijde waar wij wielrenners ook erg veel van houden.

"Het is daarbij de koosnaam voor het Italiaanse wielermonument Milaan-San Remo, dat dit jaar door Mathieu van der Poel zo prachtig werd gewonnen.m Maar wist je dat wij in de Lingewaard ook een bijzonder fijne wielerclub hebben genaamd 'Tourclub De Grote Plaat’ uit Huissen.

Het wielerseizoen is voor ons net begonnen, dus we beginnen weer langzaam warm te worden. En we zoeken nog dames en heren die ons willen vergezellen op de woensdagavond en zondagochtend We zijn een tourclub waarbij we vooral genieten van de omgeving en de onderlinge fietsvriendschap, maar ook zeker vanuit diverse niveaus aardig op de pedalen kunnen trappen.

Heb jij zin om dit jaar bij ons aan te sluiten? Of wil je eerst een maand gratis en verzekerd meefietsen en ervaren hoe het is om samen op de grote plaat door Huissen en omgeving te toeren. Dan nodigen wij je van harte uit om je aan te melden via onze site (https://tourclubdegroteplaat.nl/ik-doe-mee/gastrijder-voor-een-maand).

Wil je meer weten, kun je ook mailen naar info@tourclubdegroteplaat.nl."