Exile. (eigen foto)
Exile. (eigen foto) Foto: eigen foto

Eerste paasdag Stones-avond met Exile

HUISSEN - Niet meer weg te denken op eerste Paasdag is de Stones-avond bij De Buitenpoort in Huissen. Deze keer met Exile. De band, onder andere bekend van hun deelname in 2022 aan het SBS6-programma 'The Tribute, Battle of the bands', focust voornamelijk op de rauwe energie van The Rolling Stones uit de late jaren zestig en vroege jaren zeventig. Vooral omdat het deze periode in de rock-'n-rollgeschiedenis was die The Stones onvergetelijk maakte!

Exile -opgericht in 2019- maakte een snelle start met gigs door heel Nederland, Duitsland en België. Ook in 2023 loopt hun agenda al vol. Het is een groep professionele muzikanten, die al jaren samenwerken en elkaar leerden kennen tijdens het spelen met onder andere Herman Brood, Gruppo Sportivo en Normaal. De liefde voor de muziek van The Rolling Stones bracht de groep 'Rock 'n roll-verslaafden' weer samen om Exile te vormen.
Let’s spend the night together' op eerste paasdagavond. Aanvang 21.00 uur, Zaal open 20.00 uur. Ticketprijs: 13,50 euro (incl.btw/serv.kst) via site debuitenpoort.nl.