Afbeelding
Foto:

Louis du Pré erelid van Beleef Bemmel

BEMMEL - Tijdens de algemene ledenvergadering van de ondernemersvereniging Beleef Bemmel is aftredend voorzitter Louis du Pré door de leden benoemd tot erelid van de vereniging. Louis heeft zich een aantal jaar op zeer professionele wijze vrijwillig ingezet voor de ondernemers van Beleef Bemmel.

Ook bij de Gemeente Lingewaard is dit niet onopgemerkt gebleven. Via een videoboodschap heeft ook burgemeester mevrouw Nellie Kalfs namens de Gemeente haar dank en waardering uitgesproken over de inzet van Louis voor Bemmel en via Centrum Management Lingewaard, voor heel Lingewaard.
Verrassingsgast Helga Witjes, met wie Louis tijdens haar wethouderschap nauw heeft samengewerkt, haalt in haar speech ook de bijzondere inzet en betrokkenheid van Louis aan en bedankt hem voor de prettige constructieve samenwerking.
In zijn reactie bedankt Louis iedereen voor de mooie woorden, cadeaus en fijne samenwerking. Hij dankt Francois van Schaik voor het waarnemen tijdens zijn ziekte en wenst Harrij Creemers, die door de vergadering tot nieuwe voorzitter is gekozen, heel veel succes. Hij zal zeker bij het wel en wee van Bemmel en Lingewaard betrokken blijven.