Vrijwilligers en medewerkers van participatiepunten wijzen jou de weg.
Vrijwilligers en medewerkers van participatiepunten wijzen jou de weg. Foto: John Schnobrich/Unsplash

Welkom op inloopspreekuur van het ParticipatiePunt

Algemeen

LINGEWAARD - Zit jij met een vraag rondom welzijn, opvoeding, zorg, school of iets anders waarvan je niet zo snel weet wat je ermee aan moet? Loop dan eens binnen bij een ParticipatiePunt in Lingewaard. Daar zitten mensen die je verder op weg kunnen helpen. Ook kunnen zij je helpen met de aanvraag voor de Meedoenregeling van de gemeente Lingewaard of met brieven van instanties die je niet begrijpt. 

ParticipatiePunt (PP) Gendt heeft inloopspreekuur op elke woensdag van 10-12.30 uur. Dit is op SKC De Leemhof, Dorpstraat 1 Gendt. Te bereiken op 06-82468221 of ppgendt@swlingewaard.nl

PP Huissen en Angeren heeft inloopspreekuur op dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur. Dit is in ’t Zilverhuus, Wagenweg 12c Huissen. Te bereiken op 06-13854908 of pphuissenenangeren@swlingewaard.nl. Tijdens dit spreekuur zijn naast de vrijwilligers van SWL, ook medewerkers van Rijnstad en MEE Gelderse Poort aanwezig.

PP Bemmel en Haalderen heeft inloopspreekuur op dinsdag van 10-12 uur op de Cuperstraat 9 Bemmel. Te bereiken op 0882552520 of ppbemmelenhaalderen@swlingewaard.nl. Tijdens dit spreekuur zijn naast vrijwilligers van SWL, ook medewerkers van Rijnstad en MEE Gelderse Poort aanwezig.

De mensen van het ParticipatiePunt hebben een brede kennis en wonen zelf in Lingewaard. Hierdoor kennen ze veel ondersteuningsmogelijkheden en kunnen ze samen met jou op zoek naar wat bij jou past. Ook kunnen ze je in contact brengen met leuke initiatieven waaraan je mee kan doen, of zelf als vrijwilliger aan bij kan dragen. De vrijwilligers hebben allemaal een VOG. Je bent van harte welkom! Stichting Welzijn Lingewaard faciliteert en ondersteunt de ParticipatiePunten voor inwoners.