Wooncoach Petra Verhagen geeft voorlichting in De Minkhof Bemmel. (foto: Runak Sharaf)
Wooncoach Petra Verhagen geeft voorlichting in De Minkhof Bemmel. (foto: Runak Sharaf) Foto: Runak Sharaf

Wooncoach 65-plussers geeft gratis advies om woongeluk te vergroten

Algemeen

LINGEWAARD - U hebt een huis, maar het past niet helemaal meer bij uw omstandigheden. Wellicht worden ruimtes niet meer gebruikt, wordt de tuin een te grote klus of begint u zich minder veilig te voelen in verband met wat dan ook. Kleiner wonen kan een optie zijn, maar u wilt eigenlijk niet weg uit uw huis. 

Petra Verhagen is wooncoach in de gemeente Lingewaard en kan u helpen om uw woonsituatie inzichtelijk te maken. Ze werkt in opdracht van gemeente Lingewaard, Waardwonen en SWL en komt graag een keertje een kopje koffie met u drinken.

Petra: “De essentie ligt in het fijn, veilig en comfortabel wonen: nu én in de toekomst. Dat kan bijvoorbeeld door (kleine) aanpassingen in uw huidige woning, of door te verhuizen. Omdat ieder mens uniek en elke situatie anders is krijgt u van mij een persoonlijk advies.”

Mocht het na een gesprek met Petra een optie zijn om over verhuizen na te denken, weet dan dat u als huurder bij een woningcorporatie in sommige situaties in aanmerking kan komen voor een speciale verhuisvergoeding van de Provincie Gelderland. Let op: Hiervoor gelden speciale regels.
Op donderdag 30 maart heeft Petra Verhagen met Waardwonen een voorlichting gegeven bij De Minkhof in Bemmel. De animo was groot dus het blijkt dat hier een duidelijke behoefte bestaat. Ook praten met Petra? Bel of app naar 06 83891459 of mail naar p.verhagen@swlingewaard.nl. Meer informatie vindt u op www.swlingewaard.nl