Afbeelding
Foto: L. Pourrier-Zaat

Kom wandelen in ons mooie Lingewaard!

Algemeen

LINGEWAARD - Dit voorjaar organiseert team Bemmelse Bluf een aantal activiteiten onder de vlag van Alpe d’Huzes. In juni gaan deze dames te voet de Alpe d’Huez beklimmen. Daar hoort een inzameling bij voorwetenschappelijk onderzoek naar (de genezing van) kanker. 

Op 2e Paasdag organiseren zij een wandeltocht rondom Bemmel. Want wie wil er nou niet genieten van al die prachtige natuur naast de deur? 

Wandelen langs water 
en door natuurgebied

Loop lekker langs de Lentse Plas, over de Waaldijk en door Park Lingezegen. Het grootste deel van de route gaat over verkeersluwe wegen en onderweg zorgt de organisatie voor wat lekkers! Start en finish zijn bij Sportclub Bemmel (Ressensestraat 30b, Ressen). Het is mogelijk om tussen 13.00 en 14.00 uur te starten. De finish is uiterlijk om 16.30 uur. Als afstand kun je kiezen tussen 6 of 10 kilometer. Voor kinderen en liefhebbers is de wandeling als puzzeltocht te lopen. Dus sla het tuincentrum een jaartje over en geniet van de natuur in ons mooie Lingewaard!

Inschrijven

Het is fijn als je je vantevoren inschrijft voor de wandeltocht. Dat kan eenvoudig via een berichtje aan bemmelsebluf@gmail.com. Inschrijfkosten voor kinderen tot 12 jaar zijn een euro. Voor deelnemers ouder dan 12 zijn de kosten vijf euro. Na afloop krijgen kinderen een presentje. Alle inschrijfkosten worden gedoneerd aan KWF!