1e paar in de B-lijn: Thea Cornelissen en Bets Ekels.
1e paar in de B-lijn: Thea Cornelissen en Bets Ekels. Foto: F. Matzinger

Nieuws van Bridgeclub Gendt

Algemeen

GENDT - Het was weer een gezellige en sportieve competitieronde, de vijfde van het seizoen 2022/2023 van de bridgeclub Gendt. In de vijf speelavonden van deze ronde werden de volgende resultaten geboekt: 

In de A-lijn eindigden op de eerste plaats: George Jansen en Mery Vroege, gevolgd door Eric Groenen en Jos van de Werken op de tweede plaats en Lenie Janssen en Liesbeth Puiman op de derde plaats.

In de B-lijn promoveerden naar de A-lijn: op de eerste plaats: Thea Cornelissen en Bets Ekels (foto), op de tweede plaats: Erica de Blécourt en Wilhelmien Hendriks en op de derde plaats: Gerard Peek en Jos Roelofsen. Na deze vijfde ronde volgt de zesde en tevens laatste ronde van dit seizoen. Het seizoen wordt met de gebruikelijke slotavond afgesloten, waarna wekelijks gebridged wordt op de vrije speelavonden. 

“Wilt u ook leren bridgen of bent u op een andere manier geïnteresseerd? De bridgeclub Gendt biedt de mogelijkheid het te leren middels bridgecursussen. Ook is er een cursus als u uw bridgespel wilt verbeteren. Alle informatie hierover en nog veel meer wetenswaardigheden staat op de site van de club: www.bridgeclubgendt.nl.