Jeugd fietst op de baan in Bemmel.
Jeugd fietst op de baan in Bemmel. Foto: Twc t Verzetje

Introtraining voor jeugd van ’t Verzetje

Algemeen

BEMMEL – Ben jij tussen 8 en 18 jaar oud en wil je weten of wielrennen een sport is die bij je past? Kom dan op 8 april of 27 mei naar de gratis introductietrainingen van toer- en wielerclub ’t Verzetje uit Bemmel.

Je hebt geen fietservaring nodig om mee te doen, en ook geen wielrenfiets. Die leen je gewoon van de club, net als de helm. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is sportkleding, fietshandschoenen en een bidon. Er zijn begeleiders aanwezig die je alles leren over remmen, sturen en fietsen in een groep. Plezier in fietsen staat voorop, alle oefeningen doen ze in spelvorm.

Beide zaterdagen verzamelen we om 14.00 uur bij het clubhuis van ’t Verzetje, aan de Sportlaan 1b in Bemmel. Daarna fietsen we samen naar de baan van atletiek en skeelervereniging b.o.d De Sprinters in Bemmel. Rond 16.00 uur gaan we weer terug naar het clubhuis. Ouders zijn uiteraard welkom om te komen kijken. Als je het leuk vindt, mag je daarna nog twee keer vrijblijvend meetrainen met de jeugdgroep. Je hoeft dus niet meteen te beslissen of je lid word.

Om je aan te melden hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je naam en leeftijd naar jeugd@twctverzetje.nl. Zet er ook in op welke dag je komt. Wil je meer weten, kijk dan op www.twctverzetje.nl/jeugd.