Annemarie van Gaal.
Annemarie van Gaal.

Maak vrijblijvend kennis met Veron!

Algemeen

LINGEWAARD - Op de nieuwsjaarbijeenkomst van Veron in januari zijn enkele nieuwe bestuursleden voorgesteld en goedgekeurd door een verkorte Algemene Leden Vergadering. Het bestuur bestaat nu uit: Pieter Peters, Marc Halma, Jaap Sommerdijk, Remko Tiecken en Theo Basten.

Veron is een netwerk vereniging in de Gemeente Lingewaard met ruim 120 leden. Jaarlijks organiseert men 10 bijeenkomsten voor haar leden. Voor 18 april staat de jaarlijkse ALV bij De Klok Horeca in de planning. 

Met veel trots presenteert de vereniging op 25 mei Annemarie van Gaal in de theaterkerk in Bemmel. Zij is bekend onderneemster en bekend van een aantal RTL tv-programma’s. Om alle ondernemers in de regio kennis te laten maken met Veron is iedereen van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. 

Ongeacht of je lid bent bij Veron. Lijkt het jou interessant om eens vrijblijvend kennis te maken? Meld je aan bij secretariaat@veron.nu o.v.v. je naam, bedrijf en KvK. Wij ontmoeten je graag en willen je laten genieten van deze mooie avond.

Het nieuwe bestuur van Veron.