Afbeelding
Foto:

Dagopvang De Tovertuin opent haar deuren voor kinderen van 0-4 jaar!

HAALDEREN - Op 8 mei opent dagopvang De Tovertuin voor kinderen van 0-4 jaar bij IKC De Wieling in Haalderen. Ben je op zoek naar een fijne, open en kleinschalige opvang voor jouw kind? Neem dan eens een kijkje! Bij De Tovertuin voelen kinderen zich welkom en zijn ze op hun gemak. 

Er is van alles te ontdekken. Kinderen krijgen de ruimte en ‘zelf doen’ wordt gestimuleerd. Spelend laten leren en lerend laten spelen staan centraal bij De Tovertuin.
Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag biedt de Tovertuin dagopvang van 7.30 uur tot 18.00 uur. Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend is er ook een educatief aanbod voor peuters vanaf 2 jaar. Dit is van 8.15 uur tot 12.15 uur, inclusief lunch.

Kinderdagopvang De Tovertuin is onderdeel van IKC De Wieling in Haalderen. In dit pand zit ook basisschool De Wieling, net als de voorschoolse en buitenschoolse opvang De Droomvlucht voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Er is een thematisch activiteitenaanbod met aandacht voor sport, natuur, cultuur, techniek, muziek, creativiteit en culinair. Voor elk kind is er een passend aanbod.

IKC De Wieling is een fijne en vertrouwde omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Kom naar de open dag op 15 april! Nieuwsgierig? Op 15 april is er een open dag bij De Tovertuin van 10.00 – 13.00 uur. Liever op een ander moment langskomen voor een persoonlijke rondleiding? Mail Shireen Beuker om een afspraak te maken: s.beuker@delinge.nl.

Voor meer informatie over de dagopvang mag u ook mailen naar kinderopvang@delinge.nl.