RKHVV meiden aan het trainen. (foto: R. Warmenhoven)
RKHVV meiden aan het trainen. (foto: R. Warmenhoven) Foto: R. Warmenhoven

Meiden kom voetballen
bij RKHVV in Huissen!

HUISSEN - RKHVV nodigt alle meiden tussen de 7 en 10 jaar oud uit om deel te nemen aan de vrijdagavondtrainingen die vanaf 14 april van start gaan! Na het succes van de afgelopen drie jaar organiseert RKHVV ook dit jaar weer trainingen speciaal voor meiden die in Huissen en omgeving wonen.

Deze trainingen zijn niet alleen bedoeld voor meiden die al voetballen in gemengde teams, maar ook voor meiden die nog nooit gevoetbald hebben en willen kennismaken met deze geweldige sport. De trainingen bieden een geweldige kans om nieuwe vriendinnen te maken en je voetbalvaardigheden te verbeteren. 

Vorig jaar waren er tussen de 12 en 20 enthousiaste meiden aanwezig en dit jaar hopen we nog meer meiden te verwelkomen! RKHVV heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het meiden-voetbal en met succes: het aantal meiden-teams is gegroeid van 5 naar 8 teams, waarvan 2 teams zelfs in de hoofdklasse spelen! 

"Wil jij ook meedoen? Meld je dan aan via meiden@rkhvv.nl. Ook als je niet binnen de doelgroep valt maar wel interesse hebt om te voetballen, kun je contact opnemen voor meer informatie. Kom ervaren hoe leuk voetbal is bij RKHVV!"