(foto: Foto Van Eimeren)
(foto: Foto Van Eimeren) Foto: Van Eimeren

Reserveer je eigen plek
op de Oranje Vrijmarkt in Huissen

UISSEN – Koningsdag in Huissen wordt weer een fantastisch feest. Met live muziek en natuurlijk de befaamde Oranje Vrijmarkt. Op deze kleedjesmarkt kan iedereen weer zijn eigen spulletjes verkopen. Wie wil deelnemen, moet zich inschrijven én een plaats reserveren! Dat kan via www.inhuissen.nl tot 24 april en vol is vol.

Op Koningsdag 27 april is het centrum van Huissen van 13.00 tot 17.00 uur een echte Oranje Vrijmarkt. Iedereen kan er een plek van drie bij anderhalf meter reserveren om allerlei tweedehands spullen te verkopen: van speelgoed, huisraad tot aan boeken en zelfgekweekte plantjes. Van alles is mogelijk!

Voor het reserveren van een (of meerdere) plek(ken) wordt een borgbetaling van vijf euro (per plek) gevraagd. Aan het eind van de dag, nadat jij je plek schoon en opgeruimd hebt achtergelaten, krijg je een Lingewaard 10tje terug voor iedere gereserveerde plek. Je borg wordt dus verdubbeld! Dit wordt mogelijk gemaakt door Ondernemers Vereniging Huissen. Aanmelden kan tot 24 april via het aanmeldformulier.

Naast de kleedjesmarkt is er in het centrum van Huissen op Koningsdag 27 april met kinderspelen en attracties door het hele centrum. Maak je muziek of vertoon je andere kunsten? Ook dan ben je van harte welkom (vergeet niet om hier ook een plek voor te reserveren via het aanmeldformulier)!