Koningsklaverjasdag in Gendt

Algemeen

GENDT - In samenwerking met het Oranje-comité verzorgt ‘Klaverjasclub Gendt’ ook dit jaar weer een koningsklaverjasdag. Op zaterdag 22 april is een ieder van harte welkom in café De Klok, Markt 1 te Gendt.

“U kunt binnenlopen vanaf 9:45 uur, er staat koffie en een ‘oranjetompoes’ klaar. Deze wordt gesponsord door het Oranje-comité. We starten om 10.15 uur met klaverjassen. Tussen de middag gebruiken we gezamenlijk de lunch, waarna we het spel weer hervatten. Verwachte eindtijd 17.00 uur.

De kosten voor deze dag zijn 15,00 euro. Dit is voor de lunch en leuke te winnen prijzen. Alle inleg wordt besteed aan deze kosten. U kunt zich aanmelden per mail: klaverjassen.gendt@outlook.com. Heeft u zich opgegeven en kunt u onverwachts niet dan graag afmelden.

We klaverjassen volgens de regels van ‘Amsterdams Klaverjassen’. De tafelbezetting wordt via loting (bij binnenkomst) gedaan. U kunt niet vooraf afspreken met iemand samen te spelen. We spelen per tafel drie potten van 2.592 of 3.240 punten. Met iedere tafeldeelnemer speel je samen een keer tegen de andere twee tafeldeelnemers.”