Dubbelcompetitie.
Dubbelcompetitie. Foto: Adriaan Vos

BC Gendt tegen BC Bemmel

Algemeen

GENDT - Op woensdag 5 april mochten we als Badmintonclub Gendt onze Lingewaardse collega Badmintonclub Bemmel ontvangen voor de dubbelcompetitie. Eerder hadden we als Gendt het duel in Bemmel verloren met 2-1. We wilden natuurlijk wel revanche, maar of dit zou lukken.... 

De dubbel mannen ging gelijk op, maar werd na spannende heen en weer punten afgesloten met winst voor Gendt. Deze hadden we de laatste keer ook gewonnen, maar toen in een andere bezetting. Vervolgens begonnen we aan de 1e Mix. Dit ging echt in het begin helemaal niet goed en we verloren als Gendt al snel de 1e set. Aan de andere kant van het net ging het echter veel beter en wonnen toen vrij eenvoudig de 2e set. Op naar de 3e set, deze begon niet zo goed, maar na de 11 ging het weer in ons voordeel en we wonnen dit duel. 

Nu stond het in ons voordeel al 2-1 en nog de 2e Mix te gaan. Alweer ging de 1e set moeizaam, maar het was heel erg spannend, maar verloren deze uiteindelijk met 21-23. De 2e set aan de andere kant van het net ging het een stuk beter en wonnen deze dan ook met verschil. Weer een 3e set. We stonden al snel achter en de punten moesten puntje voor puntje gepakt worden. Heen en weer ging het en het was niet zomaar beslist. Uiteindelijk met verlenging hebben we als Gendt ook deze mix gewonnen. 

Het was een ware krachtmeting en ontzettend leuke partijen. “Bedankt, Bemmel dat wij deze keer mochten winnen. Tot de volgende keer! Wil jij ook een keer komen spelen, je kunt altijd drie keer gratis mee doen en een racket lenen. Voor meer informatie zie www.bcgendt.nl, volg ons via Facebook of neem contact op met het secretariaat via info@bcgendt.nl of bel 06-13155190.”

Oud leden: vergeet je niet aan te melden voor ons Reünietoernooi op woensdagavond 19 april vanaf 19.30 tot 22.30 uur met afsluiting in de kantine met drankje en borrelhapje.