Kijkruit in Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Sinds kort is er een kijkruit in Doornenburg. De Kijkruit is aangeschaft met bijdragen uit de actie Lingewaard Doet. “We willen de vele Doornenburgers en de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel bedanken voor hun steun aan dit project.”

De Kijkruit is bevestigd aan de buitenmuur van het schuttersgebouw aan de zijde van het dorpsplein. In de Kijkruit kunnen verenigingen uit Doornenburg of creatieve Doornenburgers voor een bepaalde periode iets laten zien van hun hobby, collectie et cetera. Bijvoorbeeld foto’s van de Historische kring Doornenburg, schilderijen van een creatieve Doornenburger of mooie creaties van het Blauwe Huukske. 

De Kijkruit heeft een groot formaat en heeft een diepte van ongeveer 3 cm, dus wat dikkere objecten passen er prima in. “Heb je interesse om een periode (minimaal twee maanden) gebruik te maken van de Kijkruit ? Stuur je bericht met onderwerp en informatie naar secretaris@schutterijdoornenburg.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een en ander verder te bespreken. Ook als er vragen zijn kunt u op het bovenstaande emailadres terecht. We maken Doornenburg gewoon mooier!”