Afbeelding
Foto: R. Derksen

Inschrijving triathlon en Polderloop Gendt

Algemeen

GENDT - Zin om jezelf eens sportief uit te dagen? Doe dan mee aan de Gendste triathlon! Dat kan individueel of als trio. De 33ste recreatieve kwart triathlon wordt gehouden op zondag 25 juni tijdens het Kersenfeest. Leg je liever de lat iets lager dan is de Polderloop op Koningsdag een leuk loopevenement. Voor kinderen is er die dag de jaarlijkse stratenloop. 

De triathlon is niet alleen een sportief evenement, het is ook een drukbezochte en gezellige dag voor jong en oud tijdens het Kersenfeest. In de regio staat de Gendtse triathlon dan ook bekend als een feestje voor sporters én publiek. De inschrijving voor de triathlon start in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 april om 00.00 uur. 

Tijdens Koningsdag organiseert Stichting Duursport Gendt in nauwe samenwerking met Oranjestichting Gendt de jaarlijkse Polderloop. Dit loopevenement met een afstand van 7,7 kilometer, gaat dwars door de mooie Gendtse uiterwaarden. Wil je ook eens meedoen maar is de hele Polderloop net wat te lang dan kun je deelnemen aan de halve Polderloop. Deze loop van ongeveer 4 km is een prachtige afstand voor beginnende hardlopers!

De stratenloop wordt afgelegd in twee categorieën. Jongens en meisjes tot en met 9 jaar en jongens en meisjes tot en met 13 jaar. Deelname hieraan is gratis. Meer informatie over inschrijving en deelname vind je op duursportgendt.nl.