Kunstroute Mea Vota

Algemeen

HUISSEN - Laat jij jouw kunst zien tijdens de 11e kunstroute Huissen Angeren? Op 1 en 2 juli  wordt voor de elfde keer de kunstmanifestatie Kunst in Mea Vota in Huissen en Angeren gehouden. 

Wil je meedoen en jouw kunst aan een breder publiek laten zien of horen, geef je op door een mail te sturen naar kunstinmeavota@hotmail.nl met naam, adres, telefoonnummer, locatie en eventuele website en foto (jpg bestand) en in 1 zin iets over jou en de kunst die je maakt. 

Je kunt kiezen uit twee opties:
• Exposeren van uw werk in het land en tuinbouwmuseum Mea Vota op 1 en 2 juli van 12.00 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om in een gerenoveerde kas te exposeren.
• Expositie op locatie ook op 1 en 2 juli van 12.00 tot 17.00 uur in je huis, tuin, kerk, atelier of andere ruimte in Huissen en Angeren. Deze locatie wordt dan in de kunstroute opgenomen, die bij MeaVota begint en komt ook in de folder te staan.

De kosten voor deelname zijn 25 euro per persoon. Dit is voor de administratiekosten en promotiemateriaal (folders, posters en gebruik beach flags/ vlag in huis stijl). 

Boekje/folder

Van iedereen willen we graag een goede foto van je laatste werk, eventueel je website-adres en een omschrijving in 1 zin. “Deze foto en tekst gebruiken we op de website/folder en op de Facebookpagina. Aanleveren foto’s en tekst kan tot uiterlijk 1 mei. 

Aanmelden voor de kunstroute via de mail kan tot uiterlijk 1 mei 2023. (www.kunstinmeavota.info)