deBol is er klaar voor! (foto: st.deBol Bemmel)
deBol is er klaar voor! (foto: st.deBol Bemmel) Foto: st.deBOL Bemmel

Inschrijven voor deBol Junior Avond-4-Daagse

Algemeen

BEMMEL - “Komen jullie ook inschrijven voor de A4D van deBol? Op Koningsdag hebben we onze kraam ingericht met alle Avond-4-Daagse spullen! Ook Belle en Bolle (onze mascottes) zijn dan van de partij! Je kunt dan komen inschrijven tussen 11.00 en 17.00 uur.”

De A4D wordt gehouden van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 mei. Iedereen die van wandelen houdt mag meedoen! Kinderen onder de 8 jaar mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.
“Als je op Koningsdag niet kunt komen, kom dan op woensdag 3 mei tussen 12.00 en 16.00 uur of op zaterdag 6 mei tussen 12.00 en 16.00 uur inschrijven bij Het Wapen van Bemmel, Dorpsstraat 52. Houd er rekening mee dat je contant moet betalen.

Als je op die drie dagen niet kunt komen, stuur dan even een mailtje naar stichting.debol@planet.nl.   Wij willen natuurlijk wel even weten hoeveel km je gaat wandelen en wie er allemaal mee gaan doen, je krijgt dan een inschrijfformulier via de mail toegestuurd.

Het inschrijfgeld bedraagt 6,00 euro en dat is, zoals altijd, inclusief elke avond lekkere limo en iets anders lekkers onderweg. En natuurlijk het Wandeldiploma en als je minstens drie avonden hebt meegewandeld, die welverdiende Avond-4-Daagse-medaille.
Let op: Je kunt op dinsdag 9 mei niet meer inschrijven, als je dán komt inschrijven, ben je echt te laat..

Kom gewoon gezellig bij ons langs op Koningsdag of bij Het Wapen van Bemmel op 3 of op 6 mei, dan maken wij de startkaart voor je klaar en kun je meedoen aan die o zo gezellige deBol Junior Avond-4-Daagse! Voor meer informatie kijk je op onze website; www.debolbemmel.nl.”