Cazaz voert de Bij bij!

bGENDT - Cazaz is een sociale onderneming gevestigd in Gendt. "Met onze medewerkers zijn we dagelijks bezig in onze groene leefomgeving om onderhoud te plegen. We werken voor projecten voor de gemeente Lingewaard, bedrijven en particulieren. Van park tot tuin. Daarnaast hebben we op locatie een was- en strijkservice."

Cazaz doet deze maand mee met de Voer de Bij bij-campagne van The Pollinators en we zijn een Voedselbank voor Bijen. "Kom bij ons een zakje inheems bloemzaad ophalen ergens tussen 10-22 april en zaai mee op Nationale Zaaidag 22 april. Let op want op=op."

Bestuivende insecten hebben hulp nodig want het gaat helaas niet goed met ze. We hebben er allemaal wel van gehoord. Alle beetjes helpen dus daarom is het van groot belang dat we gaan bij-voeren.

"Zaai je mee? We zijn 1 van de 3000 Voedselbanken voor Bijen en we kunnen 19 buurtgenoten voorzien van een zakje bloemzaad. Reken maar eens uit hoeveel mensen mee kunnen doen. Dat zet zoden aan de dijk! Elke bloem telt. Kom langs bij Cazaz aan de Langstraat 10B te Gendt.

Heeft u interesse in ons onderhoud voor tuin of bedrijfsterrein? Kijk op www.cazaz.nl en laat een bericht achter of mail ons op groenonderhoud@cazaz.nl of bel ons op 0631910909.

Kijk op voerdebijbij.nl #linkbio voor meer informatie over de campagne. Help je mee met Bij-voeren?"