Open Podium met jouw vereniging
tijdens het Kersenfeest in Gendt?

GENDT - Sint-Sebastianus organiseert met trots dit jaar weer het Kersenfeest in Gendt. Dit jaar is het thema Sebastianus Studio’s. Alles tijdens het Kersenfeest staat in het teken van film; filmstudio’s, -decor, -muziek en meer.

"Graag nodigen wij iedereen uit om op zondag 25 juni deel te nemen en plaats te nemen op onze filmsets! Tijdens de altijd druk bezochte braderie op zondag bouwen wij diverse filmsets (lees: podiums) in de Dorpstraat waar optredens plaatsvinden. Wij zijn op zoek naar zangkoren, theatergezelschappen, (volks)dansgroepen, blaasorkesten en meer van binnen én buiten Gendt. Sint-Sebastianus wil iedereen de mogelijkheid bieden om, liefst verwant aan het thema films, een optreden te verzorgen.

Wil je jezelf of jouw vereniging aanmelden? Leuk! Dat kan tot en met 30 april via https://sebastianus.nl/kersenfeest-zondag-aanmelden. Daarna maken we een programmering waarbij de deelnemende verenigingen tussen 13.00 uur en 18.00 uur de optredens verzorgen op de filmsets, verdeeld over de Dorpstraat in Gendt."