Op zondag 23 april volgt de verrassende ontknoping wat olifanten en mammoeten nu met het 7e Nationale Schaakconcert te maken hebben! g op de dag van het NSC zelf! (foto: ACF Langerwerf)
Op zondag 23 april volgt de verrassende ontknoping wat olifanten en mammoeten nu met het 7e Nationale Schaakconcert te maken hebben! g op de dag van het NSC zelf! (foto: ACF Langerwerf) Foto: ACF Langerwerf

NSC-Lenteconcert

bij Talento Metissimo

LINGEWAARD - Zondag 23 april start om 10.30 uur het 7e Nationale Schaakconcert te Lingewaard aan d'Oeverplas. In het groene hartje tussen Arnhem en Nijmegen, helaas slinkend staat het buitenlokaal weer op. Die dag schaakt en musiceert of heraldiekt menig jong en ouder.

Beroepsgitarist George geeft na de opening een muzikale bijdrage. Aansluitend volgt de MIR (muziek-interval-reeks) met de bekende Conso & Disso muziekklokjes. Na de lunch volgt de schaaktriade waarbij tussendoor geheraldiekt kan worden.

Wat hebben olifanten nu met het 7e NSC te maken (zie foto met enkele 'ice-baby's"). Daarop kunnen inmiddels alle jaarleerlingen antwoord geven. Die dag volgt een verrassende ontknoping!

De entree is gratis, wel graag eigen lunch en drinken meenemen. Belangrijk: De stichting is 100% zelfstandig en succesvol met 0% subsidie. Donaties blijven welkom; IBAN NL82INGB0007099526. Voor nadere informatie: M: 06-255-06-566 of zie www.Talentometissimo.nl.

"Iedereen is  welkom", laat het NSCTeam van Talento Metissimo weten; Ger, Rob, Jerry, Kaj, Ikira, Toine en Karen.