Koningsnacht en -dag bij De Buitenpoort

HUISSEN - De avond voor Koningsdag is ruimte voor stevige heerlijke rock. Dit jaar voor het eerst BuitenpoortLive in samenwerking met TLH Presents. De eerste band op het podium: “The Tiger Love Machine”. Energieke, strakke rock in de beste grunge-traditie. 

Zelf noemen ze hun muziek cowboy grunge. Om maar met de deur in huis te vallen, je hoort direct dat Nirvana hun grootste inspiratiebron is. 'Blond Animal' samengesteld uit 'local Heroes' is de tweede band en een aantal jaren al vaste afsluiter van festival “Under the Milky Way”. Nu gaan ze nog een ’n keer voor de Golden Earring. Meer dan 40 jaar rock ‘n’ roll-historie van eigen bodem. Denk aan mega-hits als 'Twilight Zone', 'Radar Love', 'Devil made me do it' en 'Long Blond Animal'.

Kom het zien en vooral horen, als je durft! Op woensdag 26 april dus. De zaal is om 20.30 uur open. Aanvang circa 21.00 uur. Kom op tijd, want dit wil je niet missen. Tickets: 11,00 euro via www.debuitenpoort.nl. TLH-presents leden hebben gratis entree op vertoon van het TLH polsbandje.

Op Koningsdag is er een tribute to Fleetwood Mac. De band 'Fleetwood Max' neemt je mee 'terug in de tijd'. Deze band verzorgt een 2,5 uur durende show waarbij de grootste zorg is besteed aan het zo-origineel-mogelijk neerzetten van het repertoire van Fleetwood Mac. Een ervaring op blues-, rock- en popgebied met de allermooiste songs van Fleetwood Mac zoals 'Don't Stop', 'Go your own way', 'Sara', 'Gold dust woman', 'Rhiannon'. Vooraf, in de pauze en achteraf is er DJ support van Nico Peters (bekend van Jangle, The Trammps en de MuzikantenMix) en er zijn surprise acts. Het plein is om 13.00 uur open en de toegang is gratis.