Afbeelding
Foto: b.o.d. de Sprinters

Geslaagde SjorsSportief introductie-skeelertraining

Algemeen

BEMMEL - Donderdag 13 april was de introductie-skeelertraining van Sjors Sportief voor de jeugd van de basisscholengroepen 4 - 8 uit Lingewaard. 

In de ochtend was het nog even spannend of de introductie-skeelertraining wel door kon gaan, maar gelukkig ging de zon schijnen. “We hadden een enthousiast groepje kinderen die leuk meededen met het oefenprogramma, dat onze trainers Hans en Paul hadden gemaakt.” De kinderen mochten eerst rondjes rijden en werden daarna in twee groepen verdeeld. Om vervolgens te werken aan hun balans- en skeelertechniek. De ouders konden buiten in het zonnetje genieten van de sportieve prestatie van hun kinderen.

Bij skeelervereniging b.o.d. De Sprinters worden skeelertrainingen op maat voor jong en oud aangeboden. De trainingen zijn gedurende het gehele seizoen wekelijks op donderdagavond. De trainingen voor de jeugd vanaf 7 - 14 jaar worden gegeven van 19.00 tot 20.00 uur. De junioren vanaf 15 jaar en de volwassenen trainen van 20.15 tot 21.15 uur. 

Het hele skeelerseizoen wordt er gebruik gemaakt van de 400m atletiekbaan (asfalt) met verlichting. In de zomermaanden gaan er ook skeelergroepen onder begeleiding van een trainer buiten de baan rijden. Bij slecht weer gaan de skeelertrainingen gewoon door. Er worden dan in het clubhuis schaatsplanktraining en balans- en krachtoefeningen gegeven.

“Lijkt het u ook leuk om te komen skeeleren bij b.o.d. De Sprinters? Wij bieden altijd twee gratis trainingen aan, om daarna te besluiten om al dan niet lid te worden. Meer informatie over onze skeelerclub kunt u vinden op www.boddesprinters.nl.”