Tweestroom MC2.
Tweestroom MC2. Foto: Sportvereniging Tweestroom

Tweestroom MC2 grijpt net mis

GENDT - De MC2 was al weken goed bezig en wilde dit doorzetten in de laatste wedstrijd van het seizoen. Tweestroom ging goed van start en het was snel duidelijk dat de tegenstander, Malden, moest oppassen. Met een mooie 17-25 winst gingen de meiden met een goed gevoel de tweede set in.

De tweede set was moeizaam. Er werden mooie punten gemaakt en goede rally’s gespeeld. De opslag liep alleen niet bij iedereen even lekker en de korte ballen waren lastig. Malden liep langzaam uit totdat de tweede set met 25-18 voorbij was. Maar niet getreurd, een nieuwe set betekent nieuwe kansen. Tweestroom pakte het gelijk goed aan. Er werd een voorsprong opgebouwd, al kwam Malden goed terug met mooie punten. Toch liet de MC2 de tegenstander niet dichtbij komen, waardoor Tweestroom de derde set binnensleepte (19-25).

De vierde set was er eentje om snel te vergeten. Malden liep hard uit, de kopjes gingen wat hangen en het werd snel duidelijk dat het in de vijfde set moest gaan gebeuren. De set werd helaas met 25-10 verloren. Toch gingen de meiden met een goed gevoel de vijfde set in, waar ook meteen de eerste punten werden gepakt. In het begin liep het gelijk op, maar halverwege de set lukte het Malden om uit te lopen. De mooie comeback van de meiden mocht niet baten; de vijfde set werd helaas verloren (15-13). De teleurstelling was even aanwezig, maar al snel kon dit worden omgezet in trots en werd er al weer gelachen.

“Lijkt volleybal jou ook een leuke sport? Kom gezellig een keer met ons meetrainen. Wij trainen op maandagavond 18:00 uur bij sportpark Walburgen. Stuur een mail naar info@tweestroomsv.nl om je aan te melden.”