Waar is zangkoor Jubilate uit Gendt nu weer mee bezig?

Algemeen

GENDT - Na een feestelijk en druk jubileum-jaar 2022 met tien optredens is gemengd koor Jubilate begin dit jaar gestart me het samenstellen van een muzikale menulijst. Deze lijst bevat ongeveer twintig zeer gevarieerde nummers. Er is zowel gekozen voor mooie liederen die al eerder zijn ingestudeerd, als voor stukken die voor alle leden een nieuwe uitdaging vormen. Per optreden kan hieruit een keuze gemaakt worden zodat een programma samengesteld wordt, dat past bij die speciale gelegenheid. 

Het eerste optreden zal zijn op 27 april Koningsdag. Wij brengen dan een muzikale hulde aan de inwoners van Gendt die een koninklijke onderscheiding hebben ontvangen, in 2023 of in voorgaande jaren. Op zondagmiddag 21 mei volgt het voorjaarsconcert.

“Op 26 juni presenteren we ons tijdens het Kersenfeest met nummers die afkomstig zijn uit films en musicals. Ook treden wij 2 september op tijdens de Uitmarkt in de Theaterkerk in Bemmel. Dan volgt in de maand oktober onze korenavond, waarvoor wij twee koren hebben uitgenodigd.” 

“Natuurlijk zullen wij iedereen tijdig herinneren aan deze optredens met vermelding van de juiste plaats en de juiste tijden. Wanneer u geïnteresseerd bent geraakt en misschien wel aan deze activiteiten wilt meedoen, dan kunt u bellen naar onze secretaresse Henriëtte Berns, 06-12691415. Op de volgende repetitie, op dinsdagavond 20.00 uur in De Leemhof ligt er een mapje met bladmuziek voor u klaar!”