Stichting ’t-Binnenhues

zoekt nieuwe bewoner

HUISSEN - Stichting ‘t-Binnenhues is een kleinschalig ouderinitiatief voor mensen met een verstandelijke beperking. 

"Wij wonen al ruim 20 jaar in Huissen op loopafstand van het gezellige centrum in een leuk appartementencomplex met negen appartementen waarvan één voor de begeleiding. We hebben een gemeenschappelijk woonkamer, een keuken en een leuke achtertuin.
Veel mensen in Huissen kennen ons wel omdat wij er regelmatig te vinden zijn, samen met onze begeleiding, voor een drankje, boodschap of wanneer er wat te doen is. Overdag gaan we naar de dagbesteding maar je kunt er ook voor kiezen een dagje thuis te blijven. ’s Middags drinken we gezellig thee met zijn allen. Als je zin hebt mag je de begeleiding meehelpen de warme maaltijd te bereiden.
Na het gezamenlijk eten kun je verschillende activiteiten doen. Dit varieert van bewegen, tot creatief of samen een film kijken. Wij vinden gezelligheid, sfeer en aandacht voor elkaar belangrijk.
We worden deskundig en professioneel begeleid door lieve mensen van Stichting Philadelphia Zorg. Zij kijken goed naar wat ieder van ons precies aan hulp en begeleiding nodig heeft. Daardoor voelen wij ons veilig en hebben een warme woonsituatie.

Binnenkort komt er door verhuizing een appartement vrij. Misschien is dit wel iets voor jou. Nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie over deze unieke woonlocatie? Stuur een mailtje naar Barbara Willemsen, voorzitter van Stichting ‘t-Binnenhues." Email: m.willemsen26@chello.nl