UTMW 2022. (eigen foto)
UTMW 2022. (eigen foto) Foto: eigen foto

Festival Under the Milky Way

HUISSEN - In het weekend van vrijdag 1 en zaterdag 2 september zal de jubileumeditie plaatsvinden met als thema 'Nostalgia. Bands die al eens eerder optraden op het festival komen nu terug. Denk hierbij aan Black Bottle Riot en Tricklebolt. Maar natuurlijk ook nieuwe bands die voor het eerst hun opwachting zullen gaan maken. 

De eerste namen zijn al te vinden op de site en facebookpagina van UTMW. Op zaterdagmiddag zal er weer genoeg te doen zijn voor de kinderen. In de aanloop naar het festival is er een samenwerking gezocht met een kunstenares waarbij kinderen van scholen hun bijdrage aan zullen leveren. 

In het weekend natuurlijk ook ruimte voor dance en Nederlandstalige muziek. In de komende weken zal het volledige programma bekend worden. Het terrein zal opnieuw, met behulp van de vele vrijwilligers, sfeervol worden ingericht. Genoeg redenen om het festival, voor iedereen is er genoeg te beleven, te bezoeken. 

De kaartverkoop is afgelopen weekend van start gegaan met een beperkt aantal 'early bird'-kaarten. Bezoek de website en/of facebookpagina van festival Under the Milky Way en koop snel jouw kaart met korting.