Afbeelding
Foto:

Volop bloeiende planten van beste kwaliteit in vernieuwde kwekerij

Al wandelend genieten van de planten
in de kassen van ’t Kleintje in Huissen

HUISSEN – Bij kwekerij ’t Kleintje aan De Geer in Huissen is het volop genieten van het voorjaar. Er is weer veel nieuws op het gebied van bloeiende eenjarige perk- en kuipplanten. En… ’t Kleintje is vernieuwd. Dat merk je meteen bij aankomst, waar je de auto op een prachtig aangelegd parkeerplein bij de entree kunt parkeren.

Uiteraard nog belangrijker zijn de planten, die praktisch alle door Henk en Ewelina Wagener met hun team zèlf gezaaid en gestekt zijn. Van surfinia, bacopa en begonia tot aan de geranium. Met passie, liefde, aandacht en oog voor het milieu. “Opgegroeid in een klimaatvriendelijke omgeving met slechts het minimaal noodzakelijke aan bestrijdingsmiddelen om de allerbeste kwaliteit te kunnen garanderen voor een optimaal bloeiseizoen’, zo laat Henk weten. “De plantjes krijgen bij ons ruim de tijd om te groeien en door te groeien, niks extra geforceerd. Tegen dezelfde prijs als vorig jaar!”

In totaal worden bij ’t Kleintje op zo’n 3,5 hectare op Next Garden aan perk- en kuipplanten gekweekt, hoofdzakelijk worden geteeld voor tuincentra in binnen- en buitenland. ‘t Kleintje zet ook de deuren weer open voor de particulier. Tot en met juni zeven dagen per week. 

De klanten kunnen in de kas hun plantjes zelf uitzoeken. Je kunt wel een kilometer lange wandeling in de kas maken! Neem ook een kijkje bij de vaste planten en (fruit)struiken. 

En extra potgrond of tuinaarde nodig? Evenals de voeding voor een heel jaar bij ‘t Kleintje verkrijgbaar!

Kwekerij ‘t Kleintje is gevestigd aan De Geer 9 in Huissen; www.kwekerijhuissen.nl. (geopend zeven dagen per week vanaf 09.00 uur)