Afbeelding
Foto: Adriaan Vos

Geslaagd reünietoernooi BC Gendt

Algemeen

GENDT - Woensdag 19 april was het reünietoernooi van onze badmintonvereniging, BC Gendt, en het was een groot succes! Meer dan vijftig oud-leden en huidige leden kwamen samen om te genieten van een avond vol sport, plezier en gezelligheid.

Het was geweldig om te zien dat zoveel oud-leden nog steeds betrokken zijn bij onze vereniging en dat ze de kans aangrijpen om hun vaardigheden te laten zien en herinneringen op te halen met vrienden en medespelers van vroeger. Het was ook fantastisch om de nieuwe leden met de oud-leden kennis te laten maken en zo nieuwe vriendschappen te sluiten.

Het reünietoernooi was een geweldige manier om de gemeenschap te verenigen en onze liefde voor badminton te delen. “We zijn dankbaar voor alle deelnemers die deze avond tot een succes hebben gemaakt en hopen dat iedereen heeft genoten van de avond. We zijn ook alle betrokken vrijwilligers dankbaar, die hebben bijgedragen aan het mogelijk maken van dit evenement. Zonder hun steun en betrokkenheid was het niet mogelijk geweest om zo’n fantastische avond te organiseren.”

“Mocht nu denken, ik wil vaker komen spelen of als je nog nooit badminton gespeeld hebt bij ons om een keer te komen kijken of mee te doen, stuur dan even een mailtje naar info@bcgendt.nl of bel 06-13155190. Jullie zijn van harte welkom op de woensdagavond vanaf 19.30 tot 22.30 uur. Je mag altijd drie keer vrijblijvend mee komen doen. Rackets zijn op de club beschikbaar in sporthal Walburgen.”