Winnaars Gelrecompetitie (foto Toine Gerritsen)
Winnaars Gelrecompetitie (foto Toine Gerritsen) Foto: Toine Gerritsen

Dynamictennisteam Gendt 1 wint opnieuw Gelrecompetitie

Algemeen

GENDT - Voor het tweede achtereenvolgende jaar is het dynamictennisteam Gendt 1 winnaar geworden van de Gelrecompetitie. 

Al zag het er bij het begin van de competitie niet naar uit, verlies van Relax 1 en een puntverlies tegen Gendt 2 zette het team meteen op achterstand. Door daarna alle wedstrijden met 6-0 te winnen werden ze alsnog eerste. 
Gendt 2, dat afgelopen jaar gepromoveerd is naar de hoogste klasse heeft zich in deze klasse weten te handhaven, voorwaar een knappe prestatie. 

“Midden november hebben we de Open Gelderse kampioenschappen dames- en herendubbel weer naar Gendt weten te halen. Als je alleen recreatief wil spelen kun je natuurlijk ook bij ons terecht. De grootste groep tennissers bij ons spelen alleen recreatief. 
Heb je geen ervaring, je wordt altijd geholpen om het spel onder de knie te krijgen het zij via training of door medespelers. Na afloop drinken we gezellig een kop koffie of thee en praten we even bij voordat we naar huis gaan. 
Doordat we verleden jaar door allerlei oorzaken afscheid hebben moeten nemen van enkele leden is er ruimte ontstaan voor nieuwe leden. Dit geldt voor alle ingezetenen van de gemeente Lingewaard. Wil je graag sportief bewegen en vind je het leuk dynamictennis te leren spelen in sporthal Walburgen in Gendt, kom dan eens kennismaken met deze sport, we spelen op dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur en voor de werkende op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Rackets zijn voldoende aanwezig, geen ervaring, je pakt het snel op. 

Kijk voor meer informatie op de website van dynamictennis.nl. De eerste vier lessen zijn bij ons gratis.”