Hutaf 2 kampioen. van links naar rechts: Krijn, Maxime, Tristen, Tijn. (Tijs kon er helaas niet bij zijn) (foto: Hutaf)
Hutaf 2 kampioen. van links naar rechts: Krijn, Maxime, Tristen, Tijn. (Tijs kon er helaas niet bij zijn) (foto: Hutaf) Foto: Hutaf

Hutaf 2 jeugd kampioen!

Algemeen

HUISSEN - Het voorjaarsseizoen 2023 van de tafeltennissers van Hutaf zit er weer op! Zaterdag 22 april zijn de laatste wedstrijden gespeeld. Vanaf negen uur waren de eerste spelers al bezig met hun wedstrijden tot aan half acht toen de seizoensafsluiting klaar was, heeft iedereen fijn kunnen tafeltennissen.

Hutaf 3 speelde zijn laatste wedstrijd tegen GTTC Groesbeek. Zij hebben het seizoen afgesloten met een mooie 7-3 overwinning. Pim, Dex en Thijn zijn op een mooie derde plaats geëindigd in de O-13 klasse. Mooi resultaat.

Voor Hutaf 2 stond een spannende wedstrijd op de planning. Zij begonnen de laatste wedstrijd met één punt voorsprong op de nummer 2 Revanche. De laatste wedstrijd werd met 9-1 gewonnen van SKF 4 uit Veendendaal. Het was tot op het laatste moment spannend of dat genoeg zou zijn voor het kampioenschap. De contacten werden gelegd met TTV Ede, waar op dat moment Revanche hun laatste wedstrijd aan het spelen was. Zij waren halverwege hun wedstrijd en hadden al verliespunten geleden, wat betekende dat Hutaf 2 kampioen is geworden in de 4e klasse. Geweldig resultaat, gefeliciteerd jongens! Heel veel succes in de 3e klasse aankomend najaarsseizoen.

Ook Hutaf 1 speelde zijn laatste wedstrijd tegen SKF 3 uit Veenendaal. Zij verloren helaas met 2-8. Voor Sem, Thijmen, Juul, Cas en Jonas was het een leerzaam seizoen in de combi klasse 1e en 2e. Zij hebben een grote stap gemaakt vanuit de 3e en 4e klasse. Goed gedaan!

“Lijkt het jou ook leuk om een keer te tafeltennissen? Kom dan een keer mee training op woensdagavond van 18.00uur tot 19.00uur, Koelhuisstraat 3 in Huissen.”