Afbeelding
Foto:

Studio Nº 5 nieuw in Huissen
en toch vertrouwd

HUISSEN - In Huissen opent binnenkort een nieuwe kapsalon, Studio Nº 5, maar wel met een heel vertrouwd gezicht. Na 17 jaar eigenaresse te zijn geweest van Hair-Crew Huissen heeft Debbie van den Eyssel besloten dat haar hart toch echt in het kappersvak ligt. 

Ze heeft het afgelopen jaar haar klanten enorm gemist en daarom opent Debbie op 5 mei een nieuwe kapsalon. Met trots opent op 5-5-2023 aan de Winterdijk 5 in Huissen: Haar Studio Nº 5. Aandacht voor de mens en passie voor haar wordt haar nieuwe werkwijze. Vooral aandacht en de tijd nemen voor de klant staat bij Debbie hoog in het vaandel. Meer tijd en aandacht om mooi en gezond haar te maken. 

Debbie gaat werken met producten van Authentic Beauty. Zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige producten vrij van siliconen, geen dierlijke producten en zonder kunstmatige kleurstoffen. Ook gaat ze werken volgens het Authentic Beauty concept. Dit gaat verder dan alleen het haar wassen, kleuren en knippen. Debbie neemt je mee op een zintuiglijke reis en laat je innerlijke schoonheid naar buiten komen. Een moment om weer met jezelf in contact te komen. Een moment die je niet snel zult vergeten, een 'Memento'. Ga lekker bij haar in de salon zitten, geniet, relax en ben jezelf.

"Benieuwd wat Studio Nº 5 jou kan bieden? Kijk eens op de website www.studiono5.nl of bel op 0618802148. Je kunt ook makkelijk online je behandeling boeken. Voor meer info of de openingstijden, kijk op www.studiono5.nl. Graag tot ziens", aldus Debbie van den Eyssel.