Gospelkoor G-roots. (foto: PR)
Gospelkoor G-roots. (foto: PR) Foto: PR

TOP Music Fest in TheaterKerk

Algemeen

BEMMEL - Op 13 mei vindt in de TheaterKerk in Bemmel het jaarlijkse TOP Music Fest plaats: de afsluiting van het theaterseizoen.

In de Theaterzaal treedt Gospelkoor G-Roots op en in het Theatercafé is Wild Organ & Drums te zien en horen. Loop lekker rond, dein mee of dans op de muziek.

Gospelmuziek wordt vertolkt door de G-Roots. Twaalf enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen, met een live band. Zij hebben de backings verzorgd van veel bekende artiesten waaronder Anastasia, Guus Meeuwis en Shirma Rouse. Hun repertoire loopt uiteen van moderne Black Gospel tot Nederlandstalige Gospel en van soul tot verzoeknummers. G-Roots zorgt voor een swingend Music Fest. 

Het optreden van de G-Roots wordt afgewisseld met een optreden van WILD Organ & Drums in de Foyer. Een 2-mansformatie bestaande uit hammondorganist Hans de Wild en drummer Tijn Jans. Hans, die heeft getourd met de bekende Amerikaanse jazzgitaris Lee Ritenour, wist al eerder het TheaterKerk publiek enorm te boeien met zijn soulgeoriënteerde jazz. Soul komt voort uit de Gospelmuziek en is een passende aanvulling op het TMF muziekspektakel.

Tickets á 25,- euro zijn online verkrijgbaar (www.theaterkerk.nl) en bij boekhandel ‘de Toren van Bemmel’.