Activiteitengids nu verkrijgbaar! (Foto: Cultuur & Sportstimulering Nederland)
Activiteitengids nu verkrijgbaar! (Foto: Cultuur & Sportstimulering Nederland) Foto: Cultuur & Sportstimulering Nederland

Heb jij de nieuwe Max Vitaal gids al?

Algemeen

LINGEWAARD - Het voorjaar is in volle gang en de zon helpt om in de stemming te komen. Sinds deze week kun je in heel Lingewaard de Max Vitaal (50+) activiteitengids ophalen met daarin een uitgebreid sportief en sinds dit jaar ook cultureel aanbod! Zeer laagdrempelig kun je kennismaken met uiteenlopende activiteiten. Een mooi moment om iets leuks te gaan doen. 

Yoga, walking handbal, schilderen etc. Dankzij de gids van Max Vitaal (50+) kan u vrijblijvend ontdekken welke activiteit bij u past of u ontdekt uw creatieve talenten samen met andere leeftijdsgenoten. Een proefles bijwonen kan door vrijblijvend contact op te nemen met de deelnemende aanbieder.

“Max Vitaal heeft alle mogelijke activiteiten binnen de gemeente in de gids gebundeld, waardoor u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de legio mogelijkheden. U zal verrast worden door de aangeboden keuzes!”

Het boekje is gratis te krijgen op diverse plekken: Dorpshuis Angeren, Ontmoetingscentrum Doornenburg, Fysiotherapie Gendt, Zilverhuus Huissen, Minkhof in Bemmel! Wil je de openingstijden weten kijk op www.lingewaardinbeweging.nl/nieuws.   

Max Vitaal is een initiatief vanuit het Lingewaards Sportakkoord in samenwerking met de seniorenstichtingen, sport & cultuuraanbieders, Clink, Sportservice Lingewaard en de Gemeente Lingewaard. De gids maakt het mogelijk om meer dan 140 activiteiten te ontdekken.  

Vragen of ben je aanbieder en mis je jouw aanbod in de gids neem contact op met sportcoach Quint van de Ven: quint@sportservicelingewaard.nl, 06-13966536 of kijk op lingewaardinbeweging.nl of cultuurlingewaard.nl voor meer informatie.