Balans in het leven.
Balans in het leven. Foto: Birgit Sluiter

Kunstexpositie in Angeren

Algemeen

ANGEREN - Een eikenhouten basis, een roestig metalen band waarop een koperen figuur de balans in het leven probeert te houden dat is een thema van een kunstwerk dat in de kleine kerk in Angeren te zien is op de Open Kerkendag. Dit kunstwerk is gemaakt door Birgit Sluiter van Distorted Creators uit Haalderen. 

Zij exposeert samen met Michel van de Wiel, Aisha Alhajazi, Gerrie Cuijpers en Vera Kersen in het kleine kerkje aan de dijk tijdens de Open Kerkendag op zaterdag 13 mei. Deze kunstenaars zijn allen lid van Kunstcollectief Gelderse Poort en zij zijn de uitdaging aangegaan om met hun bijzondere en unieke kunstwerken en verhalen bezoekers  een ware kunstbeleving te geven. 

Van harte welkom om deze expositie te bezoeken en de kunstenaars te ontmoeten in deze gastvrije kerk, die in de oksel van de Rijndijk ligt. In de ‘kleine kerk aan de dijk’ zijn regelmatig exposities en nu opent ze haar deuren opnieuw voor kunstenaars van Kunstcollectief Gelderse Poort. 

De expositie tijdens de Open Kerkendag is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Er is tijd en gelegenheid om kunst te zien en te beleven, een kaarsje aan te steken, te bezinnen en even op adem te komen. De dag wordt georganiseerd in samenwerking met de organisatoren van ‘Wegen met Zegen’, een Pelgrimagetocht door Lingewaard en Overbetuwe.