Ds. Jan Bos. ªfoto: Marcel Jurian de Jong)
Ds. Jan Bos. ªfoto: Marcel Jurian de Jong) Foto: Marcel Jurian de Jong

Van harte welkom!

Protestantse Gemeente Huissen, Raadhuisplein 35. Viering, elke zondag om 10 uur. Zondag 14 mei, intrede: ds. Jan Bos en ds. Matthijs Glastra. Online via kerkdienstgemist.nl. Elke vrijdagmiddag inloop van 14-16 uur, voor koffie/thee en een praatje. Elke woensdag van 17.30-18.00 uur Avondwake Oekraïne. Kom binnen, sluit je aan, voel je welkom!

’s Ochtends in de kerk, ’s middags bij het voetbal. Dat is onze nieuwe dominee Jan Bos. Deze woorden kopte het Dagblad van het Noorden bij zijn afscheid uit Rolde. Een markant en uitgesproken dominee. Na zesenhalf jaar in Rolde gaat Jan Bos bij ons aan de slag als predikant.

We heten hem (en zijn vrouw) welkom in de viering van 14 mei. Dan wordt hij door ds. Matthijs Glastra bevestigd. En van harte wensen we hem een goede en plezierige tijd in Huissen toe. Geïnspireerd door het levensverhaal van Jezus. In en rond een huis van God en mensen, met ruimte voor ontmoeting, gesprek, verdieping, bezinning. Op adem komen, verrast worden door elkaar en door God. Op zoek naar de Geest van God die overal waait. Er is veel te doen zegt jan en net als hij hebben we er zin in. 

Het andere welkom betreft de Open Kerkendag. Op 13 mei is ons kerkgebouw geopend voor Wegen met Zegen. De pelgrimsroute bestaat een jaar en dat wordt gevierd met de Open Kerkendag in de Overbetuwe en Lingewaard. Er is een prachtige wandel-, fiets-, of autoroute langs de open kerken te maken. Meer informatie staat op www.wegenmetzegen.nl/openkerkendag. 

Ons bijzondere gebouw is open, u kunt er rondkijken, even stil zijn, een kaars branden… We verwelkomen u graag (Marja Huson-ter Avest, scriba).