Afbeelding
Foto:

Springkussens in Bemmel
en daarna nog veel meer!

BEMMEL - Na het geslaagde evenement Bemmel in de Mode, staan er voor de maanden mei en juni weer mooie events gepland in Bemmel. Dat begint 8 tot en met 13 mei met 'De week van de stenen winkel', waarin extra aandacht wordt gevraagd voor de lokale winkels, die u elke dag zo goed mogelijk bedienen en op zaterdag 13 mei, de dag voor Moederdag, met springkussens op de markt, zodat u gezellig uw Moederdag inkopen kunt doen terwijl uw kind zich, onder toezicht, lekker kan uitleven. Vanaf 11.00 tot 16.30 uur zijn uw kinderen van harte welkom.

27 mei Bootcamp

Twee weken later op zaterdag 27 mei wordt door Anytime Fitness in samenwerking met Fysiotherapie Jordi Braam op de markt een bootcamp georganiseerd met diverse activiteiten. Ook wordt er een fietstocht van 30 km georganiseerd waarvoor u zich nog kunt inschrijven via bemmel@anytimefitness.nl De fietstocht vertrekt om 10 uur vanaf de markt en de andere activiteiten zijn van 11.00 - 15.00 uur op de markt.

Bemmel on Wheels

Op zondag 18 juni is het Vaderdag. Dan vindt in het centrum van Bemmel voor de tweede keer Bemmel on Wheels plaats. Een prachtig evenement met veel oldtimers en bijzondere voertuigen. Beschikt u over een oldtimer of bijzonder voertuig dan kunt u zich nog inschrijven via www.beleefbemmel.nl/bow2023. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn al deze mooie voertuigen te bewonderen en zijn de winkels en horecagelegenheden geopend. Een evenement dat u niet wilt missen.

Ook vanaf juli worden veel evenementen georganiseerd. Houdt hiervoor de Socials en de media in de gaten. De ondernemers van Beleef Bemmel en de organisatoren van de diverse activiteiten en evenementen heten u van harte welkom.