Cabaretmiddag voor mensen,
die meer contacten zoeken

GENDT - Hebt u in coronatijd uw contacten, een fijn gesprek of zo maar een ontmoeting ook zo erg gemist? En hebt u er ook moeite mee om dat weer op te pakken? 

Om hier wat aan te doen heeft de Stichting Welzijn Ouderen Gendt, samen met de Zonnebloem, Buurtzorg, Tafeltje-dek-Je en RijnWaal Zorggroep, een gezellige middag georganiseerd met een aantrekkelijk programma Het Muzikale Cabaret duo Een & Ander.

"Als u nog niet persoonlijk bent benaderd, maar wel graag deze middag wilt meebeleven hebben we goed nieuws: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. U kunt zich nu aanmelden voor deze middag op dinsdag 23 mei. De zaal is open om 13.30 uur en u wordt ontvangen met koffie en iets lekkers. Om 14.00 uur begint het programma. In de pauze en na afloop is er ruim de tijd om onder het genot van een hapje en een drankje met andere bezoekers van gedachten te wisselen. Om 17.00 uur is het einde.

Omdat de Gemeente Lingewaard gelden beschikbaar heeft gesteld voor dit soort activiteiten, kunnen wij dit programma zonder entreekosten aanbieden. U kunt zich opgeven tot vrijdag 19 mei, maar wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden het liefst via de mail bij het SWOG: swogendt@gmail.com, of telefonisch bij Wim Campschroer 0682422719 of Theo Braam 0653744822."