Foto: Ted van Aanholt
Foto: Ted van Aanholt

Timo van de Sande bij de BroodBar

HUISSEN - Met alleen zijn akoestische gitaar en stem, weet singer-songwriter Timo van de Sande een sfeervol en gevarieerd optreden neerzetten. Zijn repertoire bestaat uit rustige luisterliedjes, verhalende nummers met rakende teksten, maar ook uit uptempo ‘cheesy’ liefdesliedjes. 

In 2021 won Timo de Nijmeegse studentenmuziekwedstrijd ‘Kaf en Koren’ en was zijn single 'Postcards' de podiumplaat op Radio Gelderland. Vorig jaar bracht hij zijn EP ‘Break Free’ uit waarvan de videoclips werden opgenomen bij poppodium DRU in Ulft. November 2022 was hij onderdeel van het Plat Gespöld festival, waar hij de Achterhoekse versie van zijn liedje ‘Gemaskerd’ ten gehore bracht. In 2022 deed Timo ook mee met de Nederlandse popronde. 

Jongstleden januari won hij 'Wijchen’s Got Talent'. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw album, waarvan de eerste single deze zomer uitkomt. Timo zal zondag 14 mei moederdag extra opfleuren. Hij zal drie sets van elk een half uur spelen. De eerste set zal rond 11.30 uur bij de BroodBar Huissen aanvangen. Toegang is gratis.