Afbeelding
Foto:

Ondernemersavond met Annemarie van Gaal

LINGEWAARD - Ondernemersvereniging Veron is al vele jaren een begrip in de Gemeente Lingewaard. Ook dit jaar heeft de vereniging weer een aantal leuke activiteiten georganiseerd voor alle leden. De komende maanden staat er weer een aantal interessante netwerkbijeenkomsten op de planning. 

Er wordt van alles georganiseerd, van bedrijfsbezoek tot een sportieve avond en van een barbecue tot een sushiworkshop. Het zijn erg leuke en afwisselende activiteiten waarbij je vaak onder genot van een hapje en drankje uitstekend kunt netwerken.

Uitnodiging

Met veel trots presenteert de vereniging op 25 mei een lezing door Annemarie van Gaal in de theaterkerk in Bemmel. Zij is onderneemster en bekend van een aantal televisieprogramma's op RTL. "Wij willen graag alle ondernemers in de regio kennis laten maken met Veron en daarom is iedereen van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Ongeacht of je lid bent bij Veron. Lijkt het jou interessant om vrijblijvend kennis te maken met Veron? Meld je aan bij secretariaat@veron.nu o.v.v. je naam, bedrijf en KvK. Wij ontmoeten je graag en willen je laten genieten van deze mooie avond."