Help mee met het inzamelen van de Lingewaard Doet cheque en ontvang een gratis ijsje!

Algemeen

GENDT - Kids van Gendt wij hebben jullie hulp nodig! Dit jaar is onder andere Gendt aan de beurt met de Lingewaard Doet actie. Op 19 en 20 mei a.s. vallen de cheques met een waarde van 10 euro, huis-aan-huis weer in de brievenbus. Voor de aanleg van het kunstgrasveld aan de Langstraat, doen wij mee aan deze actie. Wij hebben nog een bedrag van 3500 euro nodig om het doel te bereiken.

Help mee en verdien een gratis ijsje!
Je kunt ons helpen door 5 cheques te verzamelen en deze in te leveren bij Wijs ijs in Gendt. Als dank voor je hulp ontvang je per 5 ingeleverde cheques 1 gratis ijsje!. Wij hebben 350 cheques nodig om het eindbedrag te kunnen halen. Dus ga langs bij je buren, vrienden of familie en haal de cheques op voor het kunstgrasveld.

Wanneer kan ik de cheques inleveren?
Het inleveren kan alleen op donderdag 25 mei tussen 16.00 -18.00 uur en op vrijdag 26 mei tussen 16.00 -18.00 uur. Help je ons mee? Dank je wel! Wil je alleen de cheque doneren voor het kunstgrasveld? Ga dan naar www.lingewaarddoet.nl en kies voor het initiatief ‘Kunstgrasveld aan de Langstraat in Gendt’.