Afbeelding
Foto: Stichting deBol

Het was weer A4D-feest in Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Afgelopen week werd de 16e deBol Junior Avond4Daagse gehouden. Het was weer een groot feest voor die vele honderden kinderen die met ons mee wandelden. 

“Dinsdagavond gingen we van start terwijl het lekker door miezelde, maar voor de kids was dat totaal geen probleem. Op woensdagmiddag hadden we al vroeg besloten om, vanwege code geel en heel veel regen en onweer die zou komen, niet van start te gaan. De route liep die avond door de polder en over de dijk, dat vonden wij toch te gevaarlijk. Later bleek dat de weermannen geen gelijk hadden, en hadden we best kunnen wandelen.. Maar donderdag- en ook vrijdagavond was het super lekker wandelweer.

Een lange stoet van kinderen die voor hun top-prestatie heel veel bloemen, snoep en ander lekkers kregen omgehangen, liep, onder begeleiding van drumfanfare Eska of schuttersgilde Sint-Bavo uit Angeren, op vrijdagavond de laatste km door een haag van ouders en opa’s en oma’s, naar het Startbureau waar de welverdiende A4D-medaille op hen wachtte.

Het was weer een groot feest! Volgend jaar wordt de deBol Junior Avond4Daagse gehouden van dinsdag
28 tot en met vrijdag 31 mei.

Wij zijn al onze vrijwilligers, (elke avond zo’n 65) t.w. de start bureaudames, de verkeersregelaars, de kaartenknippers en onze limonade-uitdelers dankbaar voor de hulp in deze week. Zonder jullie was het voor ons niet mogelijk om deze A4D te organiseren. Wij zijn superblij met jullie! Maar ook een dankjewel aan de ondernemers die ons hebben gesponsord, en een dankjewel aan al diegenen die bij de Jumbo hun emballage aan deBol Junior Avond4Daagse hebben gedoneerd!”